Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ & ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ...

Με πρωτοφανή συσπέιρωση , δεκάδες τηλέφωνα και εκατοντάδες μηνύματα σήμερα πολλοί ακροατές στην οπαδική εκπομπή PAOK SUPPORTERS ( 17.00-19.00 ΕΧΤΡΑΣΠΟΡΤ – 103 fm)


μίλησαν με οργή και αγανάκτηση και πάλι για τα ληγμένα δεκάδες δακρυγόνα που πετάχτηκαν εντός και εκτός κερκίδων μετά από εντολή του αναπληρωτή αστ. Διευθυντή κ. Νικολαίδη.

Στην εκπομπή μίλησε και ο παλιός παίκτης μας Μ. Λεοντιάδης που συγκίνησε τον κόσμο. Το cd της εκπομπής θα παραδωθεί αυτούσιο στην Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και τον Θ. Ζαγοράκη διότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες για την αναίτια χρήση των χημικών στην Τούμπα και επιτέλους κάποιοι επικεφαλείς που δίνουν τέτοιες εντολές πρέπει να χάσουν την θέση τους συνειδητοποιώντας και ο πρόεδρος αλλά και όλοι μας την τεράστια δυναμική του κόσμου αλλά και της οντότητας του συλλόγου.

Το ότι μέσω διαδικτύου και πάλι η εκπομπή PAOK SUPPORTERS από το www.ultraspaok.gr , www.fcpaok.gr , www.extrasport.gr έκανε χιλιάδες χτυπήματα αλλά και υπήρχαν εκατοντάδες μηνύματα εναντίον του κ. Νικολαίδη κάτι σημαίνει…

Επίτέλους κάποιοι άσχετοι πρέπει να απομακρυνθούν γιατί με την στάση τους προκαλούν την βία…



ΑΡΘΡΟ WWW.PAOKWORLD.COM

Την Δευτέρα κομμάτι από τη σάρκα μας, του χαμόγελού μας κ της γροθιάς μας, σύρεται στα δικαστήρια ως αποδιοπομπαίος τράγος για να ξεδιψάσει τις ορέξεις του το συντεταγμένο Κοκαλιστάν, που, προκαλώντας μέχρι κ χθες, έβαλε στόχο να βγάλει λύσσα και μένος στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ιερή μας υποχρέωση είναι να μην αφήσουμε μόνους τους αυτούς που πληρώνουν την αγάπη τους για την τιμή του Συλλόγου μας, πληρώνουν την προσπάθειά τους να απαιτήσουν ισονομία και ισοπολιτεία σε μία χώρα σε βαθύ κοκαλικό λήθαργο

Δεν υπάρχουν σχόλια: