Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=96558#.T9cDGLuuoHM.facebook

Πάνω από 30 οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν προσαχθεί, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της αστυνομίας σε συνδέσμους του Δικεφάλου, που ξεκίνησε χθες το βράδυ
12 Ιουν 2012 - 19:41
Picture 0 for Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ
Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το βράδυ μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πρώτη Voria.gr, προσήχθησαν ήδη πάνω από 30 άτομα, για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, όπως εμπρησμός, συμμετοχή σε συμπλοκές, επίθεση σε αστυνομικούς κ.α.
Με ανακοίνωσή της στις 3 το μεσημέρι η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει τη Voria.gr και γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης για θέματα οπαδικής βίας και επιθέσεων εναντίον αστυνομικών που βρίσκεται σε εξέλιξη πραγματοποιήθηκαν μέχρι στιγμής 34 προσαγωγές ατόμων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι προσαγωγές θα μετατραπούν σε συλλήψεις.
Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για οργάνωση, καθώς μέσα στα άτομα που προσήχθησαν είναι και τα τέσσερα φερόμενα ως ηγετικά στελέχη. Έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε έξι συνδέσμους κυρίως σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε Ηλιούπολη, Κορδελιό και Επτάλοφο. Μεταξύ των ευρυμάτων είναι φωτοβολίδες, κράνη, ρόπαλα, σιδηρογροθιές και τσεκούρια. Αύριο αναμένεται να γίνει η παρουσίαση της υπόθεσης από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: