Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει τρομοκράτης;

http://paokmania.gr/el/articles/generalcontents/3814-opados-tromokratis.html

Οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει τρομοκράτης;

Συντάχθηκε απο τον/την free
Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2010 19:02
Γι' ακόμη μία φορά αδέρφια μας που προσπάθησαν να βρεθούν σε γήπεδο όπου αγωνίζονταν η ομάδα μας, δέχθηκαν απροκάλυπτα την επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. Σε συνεργασία με τον Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (το ποιο;), η τοπική αστυνομική Διεύθυνση έκανε τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να αποτρέψει τους περίπου 800 φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στην Ηπειρώτικη πόλη, για να παρακολουθήσουν, χωρίς περαιτέρω προβλήματα, την αναμέτρηση του Π.Α.Ο.Κ. με τον τοπικό ΠΑΣ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για πολλοστή φορά αδέρφια μας γνώρισαν από πρώτο χέρι την αναλγησία του Ελληνικού Κράτους και της Ελληνικής Αστυνομίας και Δικαιοσύνης, εφαρμόζοντας και πάλι το γνωμικό «πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι». Δεν είναι η πρώτη φορά που ΚΑΙ φέτος ο πιο ταξιδιάρικος λαός στην Ελλάδα δέχεται ακόμη ένα ηχηρό χαστούκι από τους «φιλελεύθερους» οραματιστές πολιτικούς και μάλιστα με τόσο απροκάλυπτο τρόπο.

Προηγήθηκαν τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη όπου απαγορεύτηκε, με το «έτσι θέλω», η είσοδος στο γήπεδο στα αδέρφια μας των Αθηνών που είχαν ταυτότητες και μερικοί και εισιτήρια, αλλά με πραξικοπηματικές μεθόδους τους άφησαν από έξω.. Συνεχίστηκε η αδιαλλαξία τους στο ταξίδι για τη Λειβαδιά όπου, άκουσον άκουσον, έτρεχαν μέσα στο ξημέρωμα με κλούβες και ισχυρές δυνάμεις καταστολής έξω από τους συνδέσμους, απειλώντας και προκαλώντας μας να μην τολμήσουμε να ξεκινήσουμε, ενώ το ίδιο συνέβη και στα διόδια των Μαλγάρων όπου κι εκεί πολλά παιδιά τα γύρισαν πίσω. Κι όλα αυτά, παρά τη δέσμευση του προέδρου των γηπεδούχων ότι παραχωρεί συγκεκριμένη θύρα για τους φιλοξενούμενους. Συνεχίστηκε με τη σιωπή στα όσα αίσχη έπραξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Καβάλα, τα οποία εξίσωσαν με την ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ εκδρομή μας στην Μακεδονική πόλη με τον πλέον γελοίο τρόπο. Και ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή επίθεση στα Γιάννινα με δακρυγόνα προς τους οπαδούς μας που για ένα 4ωρο δέχονταν την κοροϊδία από ΕΛ.ΑΣ, Κράτος και Πολιτεία και στον τέλος κατέληξαν να θεωρούνται και υπαίτιοι όσων επακολούθησαν.

Βέβαια, το όλο πρόβλημα, με την εμπάθεια της πολιτείας και των πολιτικών προς τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. δεν ξεκίνησε φέτος. Άλλωστε, αυτό το κρυφτούλι υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και το πιο τραγικό είναι ότι τις περισσότερες φορές, η αναλγησία προέρχεται από πολιτικούς οι οποίοι έχουν έδρες περιοχές της Βορείου Ελλάδας.

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τον Λιάνη και τα απίστευτα σκηνικά έξω από το γήπεδο του Αιγάλεω όπου για να μπει κάποιος στο γήπεδο έπρεπε να επιδεικνύει ταυτότητα ή δίπλωμα ή διαβατήριο;

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τον Ορφανό και τον Ιωαννίδη με τους τόσο αντισυνταγματικούς νόμους; Που κυνηγούσαν παιδιά ακόμη και στα σπίτια τους να τα συλλάβουν για έναν πυρσό. Που οι Δυνάμεις καταστολής μας συμπεριφέροντας σα να είμαστε τρομοκράτες. Που για να διαδηλώσουμε ήρεμα κι ωραία έπρεπε να πάρουμε την έγκριση των δημοσίων υπάλληλων. Που για να ταξιδέψουμε σε κάποια πόλη πρέπει να φέρουμε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ όλα τα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι ΔΕΝ είμαστε από τη Θεσσαλονίκη για να μπορέσουμε να είμαστε άνετοι. Που σκαρφίστηκαν τα ονομαστικά εισιτήρια, ντεμέκ για να πιάνουν τους χούλιγκαν, τη στιγμή που αυτοί στήνουν οδοφράγματα σε κεντρικούς δρόμους. Που σκαρφίστηκαν το Θεόρατο, να απαγορέψουν δηλαδή, δημόσια τις κουκούλες!!!!

Και πλέον, ποιος μπορεί να μην αναφέρει τους σύγχρονους απογόνους της νεοφασιστικής ιδεολογίας. Τους βασιλικότερους του Βασιλέως. Τους σύγχρονους υπερασπιστές της Χούντας η οποία εδώ και χρόνια μας έχει κατακυριεύσει και μας έχει αναγάγει σε πολίτες μια άλλης, υπανάπτυκτης κοινωνίας, η οποία θεωρεί ότι τα παιδιά της Βορείου Ελλάδας υστερούν σε τρόπους, σε συμπεριφορές και παιδεία κι ενίοτε αποφασίζουν να τους μάθουν οι ίδιοι, με κάθε τρόπο πως πρέπει να στέκονται σούζα στα όργανα της τάξης (!!) και της Πολιτείας, που τόσα χρόνια μας έχουν καταστρέψει και μας έχουν βάλει μέσα στους βούρκους και τις αποχετεύσεις..

Αυτή η κοινωνία λοιπόν, βρήκε και πάλι στο πρόσωπο 6 παιδιών (τουλάχιστον), τους τρομοκράτες που τόσα χρόνια καταδυναστεύουν τον Ελληνικό λαό, που καταστρέφουν το βίο ολόκληρων οικογενειών, που σαν golden boys ρουφούν το χρήμα και την αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων, που είναι συμμέτοχοι στα σκάνδαλα της Siemens, του Βατοπεδίου και των real estates. Αυτοί οι οποίοι τελείως απροκάλυπτα ξεκίνησαν να σπάνε βιτρίνες, αυτοκίνητα, λεωφορεία, να κατεβάζουν και να καίνε την Ελληνική σημαία, να χτυπούν και να ληστεύουν όποιους βρουν μπροστά τους, να λεηλατούν και να θέτουν τη χώρα σε κίνδυνο..

Για όλους τους κουστουμάτους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και της ΕΛ.ΑΣ. αυτοί είμαστε.. Οι τελειωμένοι, τα πρεζάκια, τα αποβράσματα της κοινωνίας, που στην πραγματικότητα, όμως, έχουμε ένα «αρνητικό». Έχουμε τόση τρέλα για τον Π.Α.Ο.Κ. που και στην Αλάσκα να μας εξόριζαν, θα βρίσκαμε τρόπο να βρεθούμε και πάλι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.
Γιατί ΔΕΝ είναι Δημοκρατία να τρομοκρατείς τον κόσμο και να τον λες ψέματα

Γιατί ΔΕΝ είναι Δημοκρατία να παίρνεις ληγμένα χημικά και να τα πετάς σαν να συμπεριφέρεσαι σε τρομοκράτες

Γιατί ΔΕΝ είναι Δημοκρατία να επιλέγεις εσύ τις ποινές και να τις επιφέρεις δίχως αναστολή,
χωρίς να γνωρίζεις τίποτα και χωρίς να αναγνωρίζεις ελαφρυντικά

Γιατί ΔΕΝ είναι Δημοκρατία να κυνηγάς αθώα παιδιά και να τα σέρνεις από δω κι από κει, τη στιγμή που δεν έχεις τις αποδείξεις ότι φταίνε σε κάτι

Γιατί αν κόπτεστε για Δημοκρατία πρέπει να τηρείτε παντού τον ίδιο κανόνα

Γιατί αν κόπτεστε για Δημοκρατία θα πρέπει να συλλάβετε αυτούς που έκαψαν τον οπαδό της Καβάλας με το καπνογόνο

Γιατί αν κόπτεστε για Δημοκρατία θα πρέπει να βρείτε αυτούς που πριν από 15 μέρες τα ρήμαξαν όλα στην Πάτρα σε αγώνα βόλεϊ

Γιατί αν κόπτεστε για Δημοκρατία θα πρέπει να κρατάτε έστω τα προσχήματα και να έχετε παντού τα ίδια μέτρα και σταθμά..

• ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ;

• ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ;

• ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; (ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ, ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΤΙΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ;)

• ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ;

• ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ; ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΖΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ; ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ;

• ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: